Nytt bokningssystem 2020 Sweetspot

Nytt för säsongen är att vi kommer ha bokning både på 18-hålsbanan och 9-hålsbanan. Solslinga kommer fortfarande vara bollränna.

Vi kommer också byta bokningssystem till Sweetspot som är en separat app som varje medlem behöver ladda ner. Sweetspot skall underlätta både för bokaren och golfanläggningen. Appen är användarvänlig och tanken är att det skall bli enklare att boka. Vi kan samla data på allt spel som gör att vi kan prissätta spelet på ett annat sätt och därmed bli mer lönsamma.
Medlemmar och gäster bokar sina starttider via Sweetspot-appen. Ni kan förstås fortfarande boka tid hos oss på kansliet. När det gäller tävlingar så kommer det fortfarande vara Min Golf som gäller. Kommunikationsdelen är ett stort plus då vi kan skicka information mycket enklare i framtiden. Genom Sweetspots effektiva dynamiska prisverktyg så ökas priserna kraftigt på de mest eftertraktade tiderna vilket leder till att dessa i högre grad sparas till klubbens medlemmar. Vi kommer därför inte ha låsta tider för medlemmar på lördagar mellan 09.00-11.00 likt fg år.

Vi rekommenderar att ni redan nu laddar ner appen Sweetspot och skapar ett konto, så ni är förberedda när vi öppnar upp banan för bokning. Har ni en Iphone går ni in i Appstore och för Android gäller Google Play Store.  Info om hur ni går till väga finner ni på nedan länkar(pdf att ladda ner) och en instruktionsfilm. Inom kort kommer en funktion till hemsidan så ni kan boka era tider även där.

Kansliet kommer också finnas på plats på lördag den 28/3 mellan 10.00-14.00 för att svara på frågor och visa hur systemet fungerar.

Sweetspot Hemsida med länk till Iphone/Android

Se instruktionsfilm här

Sweetspot informationsblad

 

Kampanj ”Värva en Vän”

Medlemmar är Karlstad Golfklubbs största tillgång och med fler medlemmar och spelare får vi fler ambassadörer men framförallt ges ekonomiska förutsättningar för framtida investeringar.

Som medlem i Karlstad Golfklubb får man tillgång till totalt 36 hål och träningsområden av högsta klass.

Prata med nära och kära och pusha extra på de som haft funderingar på att börja spela golf, men ännu inte kommit till skott.

Värva en Vän!

Fin premie i form av ett dussin Titleist Pro V1 till dig som värvar en ny fullvärdig guldmedlem till Karlstad GK! Gäller även för vårt Guldpaketet Börja Spela Golf

Kampanjen gäller fram till sista maj!

Vi välkomnar Mathias Åhlberg som ny klubbchef på Karlstad GK!

Hej!

Jag heter Mathias Åhlberg och jag kommer att börja mitt uppdrag som VD/Klubbchef för Karlstad Golfklubb den 1 april. Jag är 49 år och har under nästan nio år arbetat i Stockholm. Under åren har vi haft kvar vår villa på Hammarö och bott i Bromma under veckorna. Jag lever ihop med min sambo Ulrika och vi har två vuxna barn. Jag har under mina år i Stockholm bland annat haft rollen som VD/ägare av ett mediebolag som primärt jobbat med sporträttigheter och exponering av dess innehåll, ett exempel är www.svenskhockey.tv. Innan dess har jag arbetat som Kommersiell chef, Verksamhetsansvarig och Regionchef. Jag har under drygt tjugo år arbetet med affärsutveckling och sälj-/marknadsorganisationer, detta i kombination med att jag under lika många år varit engagerad i olika föreningsuppdrag inom ishockey, däribland som coach, sportchef och styrelseledamot. Jag ser fram emot uppdraget som känns både roligt och mycket inspirerande. Det kommer att bli en ynnest att få arbeta med sporten golf, verksamheten och utgå från denna makalöst vackra miljö. Jag har spelat golf i drygt 30 år och värdesätter stort mina tillfällen på banan med trevliga golfvänner.

Ser fram emot att träffa er alla under våren!

Vänliga hälsningar / Mathias