Vad söker du?

Skriv något och tryck enter.

Karlstad Golfklubb söker Klubbchef/VD

Karlstad golfklubb söker Klubbchef/VD

Tjänst Klubbchef/VD
Anläggning Karlstad Golfklubb
Företag Karlstad Golfklubb
Tillträde Enligt överenskommelse
Sista ansökan Löpande
Varaktighet Heltid, tillsvidare

Karlstad Golfklubb är Värmlands största golfanläggning. Här möts man av en komplett och professionell golfanläggning. Vi erbjuder 27 spännande golfhål, range, fina träningsområden samt vår korthålsbana Solslingan. Dessutom erbjuder vi en av Golfstore kedjans största butiker samt en restaurang med bra konferensmöjligheter. Under högsäsong jobbar ett 30-tal anställda med att sätta våra medlemmar och gäster i centrum.

Vi söker en driven klubbchef/VD som kan leda arbetet i såväl föreningen som i bolaget. I klubbchefsuppdraget handlar det i första hand om kontakt med våra medlemmar och gäster som besöker banan. I VD rollen handlar det om att utveckla hela anläggningen men självklart ha ett övergripande ansvar för det som är hjärtat i vår verksamhet, banans kvalitet och utveckling. I bolaget finns också våra anställda, uppdraget är att organisera verksamheten så att vi får ut all den kompetens våra anställda besitter.

Vi söker Dig som har förmågan att strukturera och leda vår verksamhet. Vi startar under 2020 ett visionsarbete där vi ser att du har en viktig roll.

Som klubbchef/VD kommer du:
Vara direkt underställd styrelsen och ha det övergripande ansvaret för att driva och utveckla verksamheten i såväl förening som bolag.
Ansvara för marknadsföring, information, ekonomi, fastighetsfrågor och medlemsfrågor.
Ha ett tydligt personalansvar.
Samverka med restaurang och golfshop.
Stödja kommittéerna i deras arbete.
Vara klubbens ansikte utåt samt hantera kontakter med företag och andra externa parter.

Till din hjälp har du motiverade medarbetare, ideellt engagerade medlemmar samt styrelsen.

Meriterande kompetens och erfarenheter:
Erfarenhet och förmåga att strategiskt och strukturerat leda och utveckla verksamheten.
Erfarenhet av personalansvar.
Goda kunskaper av ekonomi och budgetarbete.
Du är positiv, social och serviceinriktad.
Du skapar delaktighet och gemenskap.
Det är till din fördel om du har erfarenhet av liknande tjänst.
Kommunikativ med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en 100% tillsvidareanställning, tillämpar årsarbetstid och följer gällande kollektivavtal.

Ansökan sker på klubbchef@wermkon.se. Urval sker löpande, sista ansökningsdag är den 14 februari.

Frågor om tjänsten kan ställas till: Tomas Riste 070-6187770, Lena Jonsson 070-8509636 eller Jonas Persson 070-3762121

Karlstad golfklubb söker klubbchef

Välkommen Oscar!

Efter en mycket lyckosam rekrytering, så kan vi äntligen berätta att det är klart att Oscar Hertzberg blir klubbens nya tränare tillsammans med Fredrik och Felix till nästa säsong.

Oscar är ett välkänt ansikte för många av oss då han har varit elitaktiv under många år, och då representerat Karlstad GK. Oscar har en enorm kompetens om golfspelet, och det kommer han att kunna dela med sig av till er. Oscar kommer att fokusera på privatlektioner, nya golfare och delar av klubbens juniorelit. Oscar är pusselbiten mellan Fredrik och Felix och det känns glädjande att vi kan presentera ett så starkt tränarteam till den kommande säsongen!

Välkommen Oscar!

Läs senaste numret av Pitch

Du som spelar riktigt mycket golf har säkert hört uttrycket att ”du bor på golfbanan”. Nu kan det snart bli verklighet, att bo på (eller i alla fall vid) golfbanan, för det långsiktiga projektet med att bygga bostäder vid banan har nu tagit några steg till. Om det och mycket mer kan du läsa i Pitch nr 2.

Icon

Pitch nr 2 2019 3.26 MB

Pitch nr 2 2019

Golfveckan 2019

Golfveckan 2019 är över och vi vill passa på att tacka våra sponsorer Team Rynkeby, Golf & Culture, Länförsäkringar Fastighetsförmedling, Golfstore Karlstad, Race to Espania och Ica Supermarket Wallinders för härliga tävlingar. Vi vill förstås också tacka alla deltagare, tävlingskommittén och volontärer för att ni hjälpt till att skapa härlig stämning på Karlstad GK.

 

Funktionärer till Golfveckan!

Tävlingskommittén behöver hjälp under Golfveckan, nästa vecka v.29. Det fungerar som på Femdagars då vi behöver Forecaddies, starters, någon som kan sköta scoreinmatning, ta betalt etc.

Om du kan och vill vara med och hjälpa till under vecka 29 så kontakta gärna kansliet så berättar vi mer, 054 86 63 53 eller info@karlstadgk.se

 

Tack på förhand!

AW Golfen

Igår hade vi vår andra AW golf på Karlstad Golfklubb, 10 lag spelade en 4-manna scramble över 9 hål och avslutade sen med en buffé tillsammans i restaurangen. Segrande lag bestod av Anna Ossowicki, Bengt Forssten, Ximena Deramond, Jörgen Deramond Kronstrand. Tack alla deltagare för en fantastisk eftermiddag/kväll på Karlstad GK. Nästa AW golf spelas den 9 augusti.

Femdagarsgolfen 1 juli-4 juli

Måndag-torsdag vecka, v.27, så spelas Femdagarsgolfen på Karlstad GK.

18 håls banan är bokad fram till ca kl:15.00 måndag – torsdag. Fredag är banan bokningsbar som vanligt, ni kan boka och se bokningsläget på Min Golf.

9-håls banan är öppen med bollränna under hela veckan

Under veckan har vi utökade öppettider på kansliet och i shopen.

Kansliet:
Måndag – torsdag kl. 06:30-18:00

Shopen:
Måndag – torsdag kl. 06:30-18:00

 

Hjärtligt Välkomna!

Anna & Erik

På Midsommarafton spelades vår populära tävling Anna & Erik. Vi hade hela 58 deltagande par och det vinnande laget var Marie och Leif Augustsson tätt följt av Jeanette Lemvall och Tommy Fröding samt Annelie och Jarl-Henrik Carlsson. Grattis!

Vinnare Anna&Erik 2019

 

Emelie till Wint och Anna “hem” till Örebro

Tack…

Emelie till Wint & Anna “hem” till Örebro

Samtidigt som säsongen har startat på ett fantastiskt sätt och vi har en massa härlig golf och aktiviteter att se fram emot, så kommer det att ske förändringar under sommaren/hösten.

Vår kanslichef Emelie Wallgren kommer att gå vidare som redovisningsekonom på Wint i Karlstad, och vår tränare och junioransvarige Anna Dahlberg Söderström har fått erbjudande att flytta ”hem” till Örebro och bli klubbchef på Kårsta Golfklubb.

Båda slutar sin anställning i början på augusti. Planen framåt blir att lösa situationen kortsiktigt med att internt lösa säsongen, för att parallellt jobba med en långsiktig lösning.

Det är två medarbetare som vi kommer att sakna och som gjort ett beundransvärt arbete för klubben.

Tack Anna & Emelie för ert stora engagemang i klubben och lycka till i fortsättningen!

 

Emelie 

Det är med både sorg och förväntan som jag har valt att avsluta min anställning på Karlstad Golfklubb. Det har varit 6 fantastiska år som jag kommer bära med mig resten av livet. Mina kollegor på Karlstad Golfklubb har blivit mina nära vänner och det känns oerhört tråkigt att inte längre få träffa dem varje dag. Det har även varit värdefullt för mig att lära känna er medlemmar, ni har fått mig att känna otroligt mycket glädje och lycka i vardagen genom att jag har fått träffa er och prata med er genom mina arbetsdagar. Men nu är det dags för mig att gå vidare och det har jag valt att göra för min egen utvecklings skull. Jag kommer fr o m 5 augusti att finnas på Wint i Karlstad, där jag fortsätter att jobba med redovisning och utvecklas inom mitt utbildningsområde. Då jag älskar golf så kommer ni att stöta på mig på klubben framöver ändå, men då som medlem.

Tack till alla i personalen för 6 fina år tillsammans med er, ni är helt fenomenala. Tack till alla medlemmar och partners som kommer till klubben och sprider glädje, ni gör jobbet otroligt roligt och ärofyllt för personalen. Stort tack för min tid som anställd på Karlstad Golfklubb. Jag kommer sakna er alla!

// Emelie

Jag har under snart fyra säsonger jobbat som tränare på klubben och jag har haft fantastiska år tillsammans med Er medlemmar och mina kollegor. Jag känner en oerhörd tacksamhet och stolthet över att ha fått vara en del av den utveckling som har skett de senaste åren. Jag tänker på juniorutveckling, träningsdagar, vinterkurser, damresan och alla trevliga människor jag har träffat i samband med mina golflektioner. Det är med stor glädje jag har åkt till jobbet och det vill jag tacka er alla för. Det känns även viktigt för mig att lyfta fram Sofia Strindholm som har varit och är en fantastisk klubbchef och god vän till mig. Detsamma gäller Fredrik, Christian och Felix, vi har varit ett grymt team tillsammans. Självklart vill jag även tacka all övrig personal på klubben, det är verkligen en härlig stämning och miljö att arbeta i.

 Jag har fått en fantastisk möjlighet att verka som klubbchef på Kårsta Golfklubb utanför Örebro och jag har tackat ja till tjänsten. Det känns oerhört inspirerande och utvecklande samtidigt som jag även får flytta hem till Örebro där jag är uppvuxen.  Jag kommer att sakna er och jag vill att ni ska veta att jag ”ä mä” även om jag valt att anta en ny utmaning i livet.

// Anna