Vad söker du?

Skriv något och tryck enter.

Röd och Gul Slinga öppnar för säsongen!

Efter en kall vinter med mycket is och en vår med många minusnätter har våra banarbetare slitit hårt för att få banan i skick för att kunna öppna för spel. Nu äntligen har vi ett besked för öppning.

På fredag 17/5 kl.10:00 öppnar vi Röd och Gul slinga för spel. Röd 4 kommer att ha provisorisk green då den inte är redo för spel ännu.

Tidsbokningen öppnar den 15/5 kl. 13:00. Bokning sker via Min Golf eller appen Min Golf.

Varmt välkomna till en ny säsong!

Medlemserbjudande från Knistad Herrgård!

Vi har nu endast ett fåtal rum kvar på Knistad Herrgård under helgerna i maj. Därför vill vi exklusivt bjuda in er från Karlstad Gk för att uppleva Knistad. Erbjudandet innebär 20% rabatt på våra golfpaket som gäller fredag och lördag hela månaden. Platserna är begränsade och bokningarna går snabbt, så det är först till kvarn som gäller.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig från Karlstad Gk hos oss.

 

Boka genom att kontakta oss på info@knistad.se eller ringa 0500-49 90 00.

Ange kodordet ”vänklubb” för att ta del av erbjudandet.

Medlemsinformation 2024-04-04

Städdagar 2024

Den 12:e och 13:e April kl.09:00-13:00 genomför vi vårens städdagar. Alla medlemmar som har erlagt städavgift har möjlighet att få tillbaka den när man är med och städar på städdagarna.
Ni anmäler er via Min Golf där man anmäler sig till tävlingar.

Vid anmälan anger ni hur ni vill få tillbaka er städpeng. De alternativen som finns i år är:
* 400 kr presentkort i shopen.
* 400 kr laddat på ditt rangekort.
* 3 st lunchkuponger hos Abbe.
* 300 kr insatt på bankkonto. (Bankkonto anges vid anmälan).

Vi bjuder på kaffe och bulle efter avslutad städning.

Välkomna!

 

Handicaputbildning för Karlstad GK medlemmar.

Karlstad Golfklubb Regel- och Handicapkommitté erbjuder dig, som medlem i Karlstad GK, utbildning i gällande Världshandicapsystemet.

Hur går HCP-registrering till för att på så vis alltid ha ett aktuellt rättvisande handicap? Hur registrerar vi våra spelrundor på ett enkelt sätt? Det går vi igenom tillsammans under dessa timmar.

Anmälan görs via Min Golf –”Handicapsutbildning” – Vi har två tillfällen nu i april, 20 platser per tillfälle. Passa på, först till kvarn gäller.
• Söndag 14 april kl 11.00 – 13.00
• Lördag 20 april kl 11.00 – 13.00

Vi håller till på övervåningen av restaurangen, konferenslokalen.

Varmt välkomna!
Handicapkommittén

Konvertera ditt rangekort!

Vi har sedan en tid tillbaka informerat er om att vi bytt betalsystem på rangen. Därför kommer här en påminnelse till er att passa på att konvertera era gamla rangekort så att ert saldo inte brinner inne.

Sista dag för att konvertera era rangekort är söndag 7/4. På grund av detta håller vi öppet i receptionen mellan kl.10:00-14:00 lördag den 6/4 samt söndag 7/4.

Vi har även ett erbjudande till er som vill ladda på er nya kort.
Ladda rangekortet med 300kr och få 10%=330 kr
Ladda rangkortet med 800 kr och få 20 %= 960 kr
Ladda rangekortet med 1500 kr och få 30 %=1960 kr.

Nytt betalsystem på rangen!

Idag 20/3 bytte vi betalsystem på rangen. Nu kan ni välja hinkstorlek när ni köper bollar. Ni kan betala med Swish, rangekort eller ticket (köps i receptionen istället för polletter).

Det mest förmånliga för er medlemmar är att köpa ett rangekort som ni laddar på med valfritt saldo. Ni som har gamla rangekort kan konvertera ert gamla saldo till det nya kortet. Detta gör ni i receptionen. Sista dag för att konvertera ert gamla rangekort är 7/4. Därefter har vi ingen möjlighet att komma åt det gamla systemet då vi sagt upp avtalet.

Nu finns det skidspår på banan.

Igår kom OK Tyr och drog skidspår på banan. Ni kliver på spåren mellan Gul 1 och Gul 9. Spåren är ca 8 km. VI ber er som åker att hålla er till spåren och respektera avspärrningar runt greener och tees. Omklädningsrummen är stängda för säsongen.

Hoppas att ni får fina skidturer och vi riktar ett stort tack till OK Tyr!