Vad söker du?

Skriv något och tryck enter.

Karlstad GK-medlem ny ordförande i Sveriges Golfjournalister

Ett stort grattis till vår medlem Gunnar Walldén, som valts till ny ordförande för Sveriges Golfjournalister. Han är därmed den förste värmlänningen att ta över ordförandeklubban i den anrika föreningen. Årsmötet hölls på Hills GK i Göteborg i samband med par-SM för golfjournalister (bilden), där Walldén lyckades vinna tillsammans med förre ordföranden Lars-Åke Linander, Gävle GK. Tävlingen avgörs som bästboll och Linander/Walldén vann på tio under par netto. Dagen efter avgjordes scratchmästerskapet Press-SM singel på Vallda GK där Joel Sjöholm vann på 66 slag brutto. Mer information om föreningen Golfjournalisterna finns på www.golfjournalisterna.se

Foto: Stig Dahlén

JSM Klubblag 14-15 augusti

Nu i helgen har vi andra omgången i för JSM klubblag på klubben. Deltagande lag är Örebro G&CC, Västerås, Onsjö, Tjörn, Norrköping/Söderköping, Landeryd, Skaftö och Haninge. De spelar matchspel med 36 hål på lördagen och sen 18 hål på söndagen, så vill ni se några av framtidens stjärnor så kom ut till klubben och titta!

AW Golf 6/8

Imorgon spelas vår populära AW golf och det innebär att två slingor kommer påverkas, då vi har shotgun 17.00.
9-hålsslingan(Röd) är avstängd för spel från kl 15.00. 18 håls-slingan har sista bokningsbara tid 14.50. När den bollen passerat sitt tionde hål(Gul slinga) så gäller där sen bollränna.
Så spel är möjligt från ca 17.20-30 på Gul slinga och då gäller alltså bollränna!

Med vänlig hälsning kansliet!

Vi behöver er hjälp till Lag SM juniorer 14-15 augusti

Nästa helg spelas andra omgången i Lag- SM för juniorer på Karlstad GK och vi behöverdå hjälp med forecaddies och scorerapportering. Vi har lagt upp varje pass som en ”tävling” i Min Golf där ni själva går in och anmäler er. Varje funktionärspass är upplagt som en tävlingsklass som är kopplad till en viss tid och de tiderna ser ni i tävlings informationen. Så om du kan stå forecaddie lördag mellan 07.00-11.00 så anmäler du dig till A-klassen etc. Ni som ej varit med på något städevent tidigare under säsongen har möjlighet att få tillbaka er städersättning. Behöver ni hjälp att anmäla er så kan ni höra av er till oss på kansliet via mail/telefon.

Anmäl er här

Då hoppas vi att ni har möjlighet att hjälpa till.

 

Med vänlig hälsning, Kansliet/Tävlingsledningen