Greenfee

Ordinarie greenfee 2020

Dynamisk prissättning. Se aktuella priser i vårt bokningssystem Sweetspot.

9-hålsgreenfee

Dynamisk prissättning. Se aktuella priser i vårt bokningssystem Sweetspot.

Värmlandsgreenfee junior

Heldag

Gäst till Guldmedlem

20 % rabatt på greenfee. Se aktuella priser i vårt bokningssystem Sweetspot.

Solslingan

Senior 9 hål

Junior 9 hål

Heldag senior

Heldag junior

Betala greenfee

För spel på 18-hålsbanan och 9-hålsbana så betalas det via vårt bokningssystem Sweetspot.

För spel på Solsingan betalar du under våra öppettider greenfee i receptionen. Ska du betala greenfee när receptionen är stängd, gör du det bredvid trappan upp till omklädningsrummet. Då kan du välja mellan tre olika sätt att betala: Swish, kontanter eller faktura.

Sweetspot

Betala med Sweetspot

För spel på 18- och 9-hålsbanorna. Ladda ner appen på sweetspot.io.

Betala med Swish

Swisha beloppet till telefonnummer 123 493 39 66 och lägg till ditt golf-id som meddelande. Betalar du för flera så skriver du alla spelare golf-id.

Betala med kontanter

Har du jämna kontanter, lägger du ner pengarna i ett kuvert, skriver ditt greenfeenummer på kuvertet och lägger det i inkastet på väggen.

Betala med faktura (avgift 25 kr/faktura)

Saknar du både Swish och kontanter så kan vi fakturera dig. Det är en avgift på 25 kr per faktura. Fyll i det färdiga fakturaunderlaget, lägg det i ett greenfeekuvert och sen ner i inkastet på väggen. Vi ber dig att texta tydligt.

Greenfee för medlemmar i våra samarbetsklubbar

Örebro

Örebro City Golf & CC Medlemmar med obegränsat spel spelar fritt även på Karlstad GK på vardagar måndag-fredag.

Forsbacka GK Guldmedlemmar spelar för 350 kr på Karlstad GK.

Sotenäs GK Guldmedlemmar spelar för 300 kr alla dagar på Karlstad GK.

Mölndals Golfklubb

Mölndals GK Fullvärdiga medlemmar och vardagsmedlemmar med spelrätt, spelar hela dagen för 150 kr (seniorer) och 0 kr (juniorer) på Karlstad GK.

Romelåsens Golfklubb

Romelåsens GK Fullvärdiga medlemmar och vardagsmedlemmar med spelrätt, spelar hela dagen för 250 kr (seniorer) och 100 kr (juniorer) på Karlstad GK.

Moss Rygge

Moss Rygge GK Medlemmar har 70 kr rabatt på ordinarie greenfee på Karlstad GK.

Mork Golf

Mørk GK Medlemmar har 70 kr rabatt på ordinarie greenfee på Karlstad GK.

Nynäshamn GK

Nynäshamn GK Medlemmar betalar 300 kr/senior och 0 kr/junior under vardagar.

Eskilstuna GK

Eskilstuna GK Guldmedlemmar spelar för 300 kr alla dagar på Karlstad GK.

Övriga greenfeesamarbeten

Värmland

Värmlandsgreenfee Medlem i en Värmlandsklubb har 70 kr rabatt på bokad greenfee hos Karlstad GK (gäller inte 9-hålsgreenfee).

.

Golfa runt Vänern

Golfa Runt Vänern  Golfa runt Vänernkortet köper du på Karlstad GK eller via hemsidan: golfaruntvanern.se. Där kan du också se priser och vilka klubbar som ingår i samarbetet.