Klubbhuset

Om klubben

Välkommen till Karlstad GK.
Varmt välkommen till Karlstad GK, Värmlands största golfklubb och en av de högst rankade klubbarna i Mellansverige. Här möts du av en komplett och professionell golfanläggning, kombinerat med värmländsk gästfrihet och trevlighet (det är därför vi kallas den leende golfklubben).

Anläggningen består av 27 hål, range, fina träningsområden i övrigt samt Solslingan, en riktig korthålsbana. Dessutom har du tillgång till en av Golfstorekedjans största golfbutiker samt en mycket populär restaurang med fina konferensmöjligheter.

Idag är vi ca 2 200 medlemmar i klubben och antalet gästspelare ökar glädjande nog år för år. Vi har under åren arrangerat både nationella och internationella tävlingar på yppersta elitnivå. Flera mycket namnkunniga spelare har Karlstad GK som sin hemmaklubb. Några exempel är Anders Forsbrand, Louise Larsson, Christian Nilsson, Jenny Haglund, Michael Jonzon, Caroline Larsson och Tobias Edén.

Årets golfklubb 20142014 fick vi Golfjournalisterna utmärkelse ”Årets golfklubb” vilket naturligtvis gjorde oss alla lite extra stolta.

Så vi säger bara: Välkommen till Karlstad GK – Golf för livet.