Tränarna

Det är vi som är Karlstad Golf Academy.
Vi som vill hjälpa dig att bli en bättre golfspelare är Fredrik Eliasson och Christian Nilsson.

Fredrik Eliasson

054- 224 41 74

Fredrik Eliasson
Idrottschef/HeadPro

Jag har jobbat som golftränare sedan 1995. Min tränarkarriär började på Umeå Golfklubb och jag har sedan arbetat på Billerud GK, Hammarö GK och Simon Holmes Golf Academy i Berlin.

2006 började jag som Head Pro/Idrottschef på Karlstad GK. På elitnivå tränar jag flick-, pojk-, dam-, och herrlandslagsspelare. Dessutom tränar jag ett antal proffs från Eccotouren och Europatouren.

Jag vill utveckla mig själv hela tiden och deltar därför i utbildningar om coaching och ledarskap årligen.

Att få arbeta med sitt största intresse är en ynnest. På Karlstad Golfklubb erbjuder jag privatlektioner, gruppträningar, elit och sponsorträningar. Med mitt personliga engagemang, glädje och kunskap kan jag erbjuda en spännande golfupplevelse.

Oscar Hertzberg
Tränare

Professionell golfspelare sedan 2015. Spelade åren 2015-2017 på MENA Golf Tour i UAE, Dubai där jag även fick chansen att spela tourfinal. Fr.om. säsongen 2018 så har mitt spelande begränsats pga skador.

Som resande spelare får en chansen att träffa många duktiga spelare vilket är givande, en delar erfarenheter men framför allt se hur de har jobbat med sin utveckling.

I ens egna resa som professionell så har en sitt ”team”, däribland Fredrik Eliasson som har varit min tränare och stöttepelare sedan jag var 15 år. Han har egentligen lärt mig allt jag kan inom golfen. Den kunskapen jag fått från han tillsammans med mina erfarenheter som spelare ser jag fram emot att få förmedla till andra. Jag vill hela tiden utveckla min kunskap kring golfen, därav så går jag utbildningar inom PGA för att på ett personligt plan utvecklas men framför allt kunna ge tillbaka kunskapen i min tränarroll.

På Karlstad golfklubb riktar jag in mig på klubbens medlemmar, via privatlektioner, grupplektioner, golfskolor och spellektioner på banan.