Tidsbokning

Bokningar görs vi vårt bokningssystem Sweetspot.

Web-bokning

Sweetspot ladda ner app

Sweetspot lägg till vänner

Tidsbokning gäller på dagens 18-hålsbana och 9-hålsbana. Vid tidbokning måste du ange golf-id för alla spelare i bollen. Man kan max ha 3 samtida bokningar per person i systemet på 18-hålsbanan och 1 på 9-hålsbanan.

Vid frågor kontakta gärna kansliet, 054 86 63 53 eller info@karlstadgk.se

Anmälan

Kom ihåg att anmäla dig senast 10 minuter före bokad tid. Gäller både 18-hålsbanan och 9-hålsbanan.

Om du får förhinder

Om du får förhinder och inte kan spela på den tid du bokat, måste du senast 3 timmar innan meddela det till tidsbokningen. Det gäller även om du bokat en 3- eller 4-boll och någon i bollen fått förhinder. För spel på Solslingan gäller bollränna om inte banan är reserverad för tävling eller annat arrangemang.

Ej avbokad eller ankomstregistrerad tid betraktas som “NO SHOW” och följade avgifter faktureras: Medlemmar 100 kr och gäster full greenfee.

Vi eftersträvar alltid 4-bollar och under de mest attraktiva tiderna förbehåller kansli och trivselvärdar sig rätten till att fylla upp samtliga starttider till 4-bollar.

Tidsbokning på nätet

Boka starttid via Sweetspot. Boka via Sweetspot här

Ring vår tidsbokning

Du kan boka tid genom att ringa 054-86 63 53.

Tidsbokning på plats

Självklart går det även att boka tider på klubben. Välkommen in till oss i receptionen. Skulle det vara fullbokat kan du alltid lägga en boll i rännan för Solslingan.