Medlemskap Stig Dahlén
Foto: Stig Dahlén

Medlemskap

Välkommen att bli medlem på Karlstad GK – Värmlands största golfanläggning. Vi har ingen kö, och det krävs varken medlemslån, obligationer eller inträdesavgift och årsavgiften kan du betala med autogiro. Här finns 27 hål + 9 hål på Solslingan, en unik korthålsbana. Du har dessutom tillgång till Enebacken, ett mycket bra träningsområde med konstgräsgreen, bunker och ett träningsfält för de korta slagen. Naturligtvis finns även en stor drivingrange med några utslagsplatser under tak, puttinggreen och chippinggreen. Det finns två träningsstudios med all nödvändig teknisk utrustning för att analysera din sving och en studio för utprovning av klubbor. I restaurangen väntar dig både dagens lunch och à la carte, och vill du konferera finns två bra konferensrum en våning upp. Sist, men verkligen inte minst, har vi en av Sveriges största golfshops on course med Golfstores Flagship Store & Studio. Vilka greenfeesamarbeten och andra förmåner du har tillgång till som medlem, hittar du under Medlemsförmåner här på hemsidan.

Årsavgifter 2021

Solslingan Med obligation

Solslingan Utan obligation
3 350 kr

Observera att medlemsavgift på 500 kr tillkommer. Städavgift på 300 kr tillkommer om du är 15 år eller äldre. Städavgiften får du tillbaka om du gör ett arbetspass på en av våra ”städdagar”.

Våra övriga priser

Medlemsavgift Utan spelrätt

Bagplats Liten
250 kr/person och år

Bagplats Stor
500 kr/person och år

Medlemskategorier

Fullbetalande medlem: Spel obegränsat. Gäst till medlem(en gäst/medlem) får 20% rabatt på greenfeen. Läs mer under Medlemsförmåner vad som ingår i medlemskapet.

Övriga förmåner: 20% rabatt på TrackMan 4 simulatorer DRIVE IN. Greenfeesamarbeten och Padelsamarbete kommer presenteras löpande under vinter 20/21.

Vardagsmedlem: Spel på banan 18- hålsslingan/9 hålsslingan vardagar före kl.15.00. Vid spel på 18 hålsslingan/9 hålsslingan efter kl.15.00 på vardag eller spel på helg gäller aktuell greenfee med 15% rabatt. Spelar obegränsat på Solslingan alla dagar och tider. Som Silvermedlem får du inte starta rond från tee 1 på röd, blå eller gul slinga efter 15.00. Har du startat ronden från tee 1 innan 15.00 får du naturligtvis fullfölja den, även om klockan passerar 15.00.
Övriga förmåner: Silvermedlem har 15 % rabatt på TrackMan 4 simulatorer på DRIVE IN.

Spel på dagens 9-hålsslinga och Solslingan alla dagar. Önskas spel på 18-hålsslinga har Bronsmedlem 15 % rabatt på aktuell greenfee.
Övriga förmåner: Bronsmedlem har 15 % rabatt på TrackMan 4 simulatorer på DRIVE IN.

Fritt spel på Solslingan. För spel 18 eller 27 hål så har du 15 % rabatt på greenfeen. För spel på 9-hålsslingan betalar du 9-hålsgreenfee.

Fullvärdig medlem med alla förmåner.

Kallades tidigare för ”Passiv medlem” och innebär att du behåller ditt medlemskap i Karlstad GK.

Anhållan om medlemskap i Karlstad GK

Personnummer*