Banan avstängd fr. 16.00 idag onsdag och imorgon torsdag 27/5

Vi har precis varit ute och inspekterat banan och nattens/dagens regn har gjort banan måste stängas från idag onsdag kl 16.00 och hålla stängt imorgon torsdag. Risken som blir om man spelar nu är att banan tar mycket stryk och vi måste tänka långsiktigt. Vi beklagar detta för er som såg fram emot att spela golf, men hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Solslingan är tillsvidare fortsatt öppen med bollränna. Rangen är öppen.

Banan tyvärr även stängd onsdag 19/5

Vi har precis varit ute och inspekterat banan igen och den har tyvärr inte torkat upp tillräckligt och vi har fortfarande vattensamlingar på både fairways och greener. Risken som blir om man spelar nu är att banan tar mycket stryk och vi har beslutat att hålla banan stängd även imorgon . Vi beklagar detta för er som såg fram emot att spela golf, men hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Solslingan är tillsvidare fortsatt öppen med bollränna. Rangen är öppen.

Banan avstängd måndag 17/5 och tisdag 18/5

Vi har fått stora mängder nederbörd vilket har skapat vattensamlingar på både Fairways och Greener. Regnet ser också ut att fortsätta under dagen. Banan är mättad och vattnet hinner inte sjunka undan. Risken som blir om man spelar nu är att banan tar mycket stryk. Därför väljer vi att stänga av banan idag och imorgon tisdag. Vi beklagar detta för er som såg fram emot att spela golf, men hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Solslingan är tillsvidare fortsatt öppen med bollränna. Rangen är öppen. Drive In är öppen (Bokas via Matchi)

Röd/blå-slinga öppnar igen fredag 14/5 08:00

Vi har under dagen varit ute vid flera tillfällen och inspekterat banan och måste tyvärr konstatera att den inte kommer vara i spelbart skick i morgon torsdag. Dagens värme har fått undan en hel del vatten, men det är för mycket väta kvar för att det ska gå att spela före fredag. På många områden är det för blött för att kunna köra med Greenklipparen eller andra maskiner. Planen är att klippa Greenerna på fredag morgon och sedan öppna banan när första bokade boll klockan 08:00 går ut.

Gul slinga öppnar kommande vecka.

Beslut om vilken dag öppningen sker och när bokningen öppnar, tas i början på veckan.

Banan avstängd tisdag 11/5 och onsdag 12/5.

Banan avstängd tisdag och onsdag.

Vi har fått stora mängder nederbörd vilket har skapat vattensamlingar på både Fairways och Greener. Regnet ser också ut att fortsätta under kvällen. Banan är mättad och vattnet hinner inte sjunka undan. Risken som blir om man spelar nu är att banan tar mycket stryk. Därför väljer vi att stänga av banan både idag tisdag och imorgon onsdag. Vi beklagar detta för er som såg fram emot att spela golf, men hoppas att ni har förståelse för vårt beslut.

Solslingan är tillsvidare fortsatt öppen med bollränna.
Rangen är öppen.
Drive In är öppen.

 

Tillfälliga hålflaggor och ny dragning av Out på Blå 9!

Pga av försenad leverans har våra nya klubbflaggor ej anlänt och ni kommer nu se provisoriska flaggor med färg i enlighet med slinga. Vi har också efter önskemål satt på ”mini” flaggor som markerar flaggans placering på green.

Vi har även en ny dragning av Out på Blå 9 vilket innebär att puttinggreen som tidigare var i spel numer är out. Out gränsen markeras av plattor i marken och ni kan se på denna bild hur dragningen går.