Viktig faktureringsinformation inför 2017 – Ta chansen att få tillbaka din årsavgift!

Nytt inför säsongen 2017 är att Du kan betala dina avgifter via MinGolf (Golf.se). Det kommer att vara en begränsad period för möjligheten att betala avgifterna på MinGolf och det är fr o m vecka 52,  t o m 31 januari 2017. Du som väljer att inte betala dina avgifter via MinGolf kommer att i början på februari att få en pappersfaktura precis som tidigare. Denna webbetalning öppnar senast fredag vecka 52.

Har Du några frågor eller funderingar kring detta är det bara att kontakta Emelie via telefon eller mejl, 05422 44 171 eller emelie.wallgren@karlstadgk.se.

För oss på Karlstad GK underlättar det för vårt arbete att betalning av sina avgifter sker via Golf.se och MinGolf, golfklubben sparar inte bara en massa tid på detta utan även en del kostnader. Men det är inte bara vi utan även Du som medlem som har fördelar med att betala via MinGolf, ditt medlemskap aktiveras nämligen direkt du betalar avgiften, vilket innebär att du direkt aktiverar ditt medlemskap och har full tillgänglighet till tidsbokningen mm. Denna möjlighet är inte bara viktig för oss ur en administrativ synpunkt utan även om man ser till ett miljöperspektiv, vilket vi försöker tänka på i alla beslut vi tar.

Nedan följer en stegvis beskrivning av hur Du gör för att betala avgifterna via inloggningen på MinGolf:

Att betala årsavgifterna via Min Golf är enkelt. Gör så här:

  1. Logga in på Min Golf
  2. Klicka på mina sidor
  3. Klicka på mina betalningar
  4. Du hittar dina avgifter under Obetalda avgifter
  5. Markera avgifterna.
  6. Klicka på att Betala med kort
  7. Därefter ser du din betalning under Genomförda betalningar och du får omgående en kvittens via e-post. Du kan också välja att skriva ut din kvittens under Genomförda betalningar.

Det är möjligt att betala årsavgiften på Min Golf t.o.m. den 31 januari. Vill du ändå ha en faktura behöver du inte göra något alls, då skickar vi en pappersfaktura som vanligt i början av februari.

För att locka så många som möjligt av Karlstad Golfklubbs medlemmar att betala via MinGolf, kommer vi att genomföra en utlottning. Det kommer att gå till så här:

Ni medlemmar som innan den 15 januari 2017 har betalt årsavgiften via MinGolf har chansen att vinna ert medlemskap* på Karlstad Golfklubb.

Lottningen kommer att ske den 1 februari 2017 och vinnaren kommer att presenteras på vår hemsida samt facebook.

*Vinnaren får tillbaka sin inbetalda medlemsavgift exklusive städavgift för 2017. Ev. vinstbeskattning betalas av vinnaren.