Bilder från Skandia Tour Future

Under helgen som gått har det spelats Skandia Tour futures med juniorer upp till 21 år. De har kämpat på i 36 hål på lördagen och 18 hål på söndagen. Vädret har varit växlande. Fösta dagens spel bjöd på mulet men varma vindar, blåsigt och lite svalare vindar sedan avslutades det med regn. Andra dagens spel erbjöd lite finare väder med sol och blå himmel om än lite vind.

Ett stort grattis till Filippa Möörk, Karlstad Gk och Hannes Rydell, Kårstad Gk!

Vi vill tacka alla spelare, domarna, tävlingsledaren samt alla funktionärer som hjälp till att ha en fantastik helg! Vi här på klubben skulle även vilja tacka Skandia som sponsorer till tävlingen samt Svenska golfförbundet för en väl genomförd tävling och hoppas att vi skall få möjligheten igen framöver att arrangera en sådan tävling.

Resultatlistan finner ni här

Idrottsledarstipendium 2017 – Anna Dahlberg-Söderström och Fredrik Eliasson

I samband med friidrottsgalan Karlstad Grand Prix utdelade Karlstads Universitet idrottsledarstipendium till Karlstad Golfklubbs tränare Anna Dahlberg-Söderström och Fredrik Eliasson.

Anna och Fredrik utdelades ett stipendium på 30 000 kr för deras fantastiska insatser som idrottsledare och det är en ära som klubb att just Anna och Fredrik är aktiva inom just vår verksamhet.

Stort grattis!

2 stycken SM guld på mindre än en vecka!

Det är med glädje vi kan säga att vi har 2 (!) stycken SM vinnare på våran klubb. Matilda Jonsson som blir 14 år i år samt Ulf Sundberg som blev 70 år tidigare i år. Bredden som finns här på klubben med alla duktiga juniorer samt seniorer är vi oerhört stolta över och tacksamma för att de representerar klubben. Läs gärna om Matilda här.

Ett stort grattis till dem båda!

Nu håller vi tummarna för att det går lika bra för herr- och damlaget som nästa vecka skall spela Lag-SM