Nytt bokningssystem 2020 Sweetspot

Nytt för säsongen är att vi kommer ha bokning både på 18-hålsbanan och 9-hålsbanan. Solslinga kommer fortfarande vara bollränna.

Vi kommer också byta bokningssystem till Sweetspot som är en separat app som varje medlem behöver ladda ner. Sweetspot skall underlätta både för bokaren och golfanläggningen. Appen är användarvänlig och tanken är att det skall bli enklare att boka. Vi kan samla data på allt spel som gör att vi kan prissätta spelet på ett annat sätt och därmed bli mer lönsamma.
Medlemmar och gäster bokar sina starttider via Sweetspot-appen. Ni kan förstås fortfarande boka tid hos oss på kansliet. När det gäller tävlingar så kommer det fortfarande vara Min Golf som gäller. Kommunikationsdelen är ett stort plus då vi kan skicka information mycket enklare i framtiden. Genom Sweetspots effektiva dynamiska prisverktyg så ökas priserna kraftigt på de mest eftertraktade tiderna vilket leder till att dessa i högre grad sparas till klubbens medlemmar. Vi kommer därför inte ha låsta tider för medlemmar på lördagar mellan 09.00-11.00 likt fg år.

Vi rekommenderar att ni redan nu laddar ner appen Sweetspot och skapar ett konto, så ni är förberedda när vi öppnar upp banan för bokning. Har ni en Iphone går ni in i Appstore och för Android gäller Google Play Store.  Info om hur ni går till väga finner ni på nedan länkar(pdf att ladda ner) och en instruktionsfilm. Inom kort kommer en funktion till hemsidan så ni kan boka era tider även där.

Kansliet kommer också finnas på plats på lördag den 28/3 mellan 10.00-14.00 för att svara på frågor och visa hur systemet fungerar.

Sweetspot Hemsida med länk till Iphone/Android

Se instruktionsfilm här

Sweetspot informationsblad