Städdagar 23-24 April OBS Nytt datum

Dags för städdagar!

Helgen den 23-24 april 09.00-13.00 har vi städdagar på klubben. För att få en bra struktur har vi i år delat upp er deltagare på olika golfhål med sysslor. Ni anmäler er till via Min Golf-tävling på ”ledigt” hål. Det är ingen gemensam samling utan ni går direkt ut till ert hål. Varje grupp har en maxgräns på deltagare och skulle vi märka att det blir fullt på alla hål, ökar vi upp med ytterligare några platser. Ni kommer också behöva svara på frågan vad ni vill ha för ersättning redan när ni anmäler er.

Vi kommer ha ytterligare en dag 23/4 09.00-13.00 där vi kommer att behöva hjälp med fönsterputs och städ av närområdet kring klubbhuset och även den aktiviteten ligger upp för anmälan i Min Golf- tävling.

Min Golf Tävling

Hoppas vi ses!