Vi behöver er hjälp till Lag SM juniorer 14-15 augusti

Nästa helg spelas andra omgången i Lag- SM för juniorer på Karlstad GK och vi behöverdå hjälp med forecaddies och scorerapportering. Vi har lagt upp varje pass som en ”tävling” i Min Golf där ni själva går in och anmäler er. Varje funktionärspass är upplagt som en tävlingsklass som är kopplad till en viss tid och de tiderna ser ni i tävlings informationen. Så om du kan stå forecaddie lördag mellan 07.00-11.00 så anmäler du dig till A-klassen etc. Ni som ej varit med på något städevent tidigare under säsongen har möjlighet att få tillbaka er städersättning. Behöver ni hjälp att anmäla er så kan ni höra av er till oss på kansliet via mail/telefon.

Anmäl er här

Då hoppas vi att ni har möjlighet att hjälpa till.

 

Med vänlig hälsning, Kansliet/Tävlingsledningen