Emelie till Wint och Anna ”hem” till Örebro

Tack…

Emelie till Wint & Anna ”hem” till Örebro

Samtidigt som säsongen har startat på ett fantastiskt sätt och vi har en massa härlig golf och aktiviteter att se fram emot, så kommer det att ske förändringar under sommaren/hösten.

Vår kanslichef Emelie Wallgren kommer att gå vidare som redovisningsekonom på Wint i Karlstad, och vår tränare och junioransvarige Anna Dahlberg Söderström har fått erbjudande att flytta ”hem” till Örebro och bli klubbchef på Kårsta Golfklubb.

Båda slutar sin anställning i början på augusti. Planen framåt blir att lösa situationen kortsiktigt med att internt lösa säsongen, för att parallellt jobba med en långsiktig lösning.

Det är två medarbetare som vi kommer att sakna och som gjort ett beundransvärt arbete för klubben.

Tack Anna & Emelie för ert stora engagemang i klubben och lycka till i fortsättningen!

 

Emelie   

Det är med både sorg och förväntan som jag har valt att avsluta min anställning på Karlstad Golfklubb. Det har varit 6 fantastiska år som jag kommer bära med mig resten av livet. Mina kollegor på Karlstad Golfklubb har blivit mina nära vänner och det känns oerhört tråkigt att inte längre få träffa dem varje dag. Det har även varit värdefullt för mig att lära känna er medlemmar, ni har fått mig att känna otroligt mycket glädje och lycka i vardagen genom att jag har fått träffa er och prata med er genom mina arbetsdagar. Men nu är det dags för mig att gå vidare och det har jag valt att göra för min egen utvecklings skull. Jag kommer fr o m 5 augusti att finnas på Wint i Karlstad, där jag fortsätter att jobba med redovisning och utvecklas inom mitt utbildningsområde. Då jag älskar golf så kommer ni att stöta på mig på klubben framöver ändå, men då som medlem.

Tack till alla i personalen för 6 fina år tillsammans med er, ni är helt fenomenala. Tack till alla medlemmar och partners som kommer till klubben och sprider glädje, ni gör jobbet otroligt roligt och ärofyllt för personalen. Stort tack för min tid som anställd på Karlstad Golfklubb. Jag kommer sakna er alla!

// Emelie

Jag har under snart fyra säsonger jobbat som tränare på klubben och jag har haft fantastiska år tillsammans med Er medlemmar och mina kollegor. Jag känner en oerhörd tacksamhet och stolthet över att ha fått vara en del av den utveckling som har skett de senaste åren. Jag tänker på juniorutveckling, träningsdagar, vinterkurser, damresan och alla trevliga människor jag har träffat i samband med mina golflektioner. Det är med stor glädje jag har åkt till jobbet och det vill jag tacka er alla för. Det känns även viktigt för mig att lyfta fram Sofia Strindholm som har varit och är en fantastisk klubbchef och god vän till mig. Detsamma gäller Fredrik, Christian och Felix, vi har varit ett grymt team tillsammans. Självklart vill jag även tacka all övrig personal på klubben, det är verkligen en härlig stämning och miljö att arbeta i.

 Jag har fått en fantastisk möjlighet att verka som klubbchef på Kårsta Golfklubb utanför Örebro och jag har tackat ja till tjänsten. Det känns oerhört inspirerande och utvecklande samtidigt som jag även får flytta hem till Örebro där jag är uppvuxen.  Jag kommer att sakna er och jag vill att ni ska veta att jag ”ä mä” även om jag valt att anta en ny utmaning i livet.

// Anna