Efterskänkt obligation

Under senaste tiden har Karlstad Golfklubb tacksamt tagit emot ett antal efterskänkningar av privata obligationer. Klubben är givetvis väldigt tacksam för detta och det ger golfklubben bättre förutsättningar att utvecklas till en attraktiv anläggning även i framtiden!

Senast i raden att efterskänka sin obligation är entreprenören och mångåriga medlemmen, Ola Larsson, 44 år.
– Jag har varit medlem på Karlstad Gk i dryga 30 år nu och ser dessa pengar som något jag inte kommer sakna ändå, säger Ola.
– Efter att ha varit elitlagscoach och som medlem, del av klubben länge, känner jag kanske att klubben behöver dessa pengar mer. Jag vill även hjälpa till lite på mitt sätt, säger Larsson.
Dessutom känns det redan som jag har fått valuta för min investering, skrattar Ola, som spelar många rundor varje säsong.

Ola nämner även att banan är det viktigaste för honom. Mycket beroende på att han spelar mycket och för att han uppskattar bra kvalitet på en golfbana.
-Utvecklingen har varit riktigt bra, säger han. Förbättringar sker hela tiden och nu håller banan väldigt gott skick.
På frågan om varför han är medlem kommer han återigen tillbaka till banan och anläggningen runt golfen.
-Ingen annan klubb i närheten kan erbjuda samma utbud för den summa vi betalar i avgift, tycker Ola. Annars är stämningen på klubben en annan anledning till varför jag är med. Alla hälsar, jag har mina kompisar på klubben, det är helt enkelt en suverän mötesplats för mig, tillägger han.

Röd 6 är Olas favorithål på klubben. Framförallt för att det är svårt och utmanande. Han gillar den ”gamla” teeplaceringen, högt upp i skogsbrynet.
-Två bra slag krävs och greenen med dess område höjer också svårighetsgraden, myser Larsson.
Avslutningsvis hoppas Ola att klubben fortsätter satsa på bana och träningsområden.
-På sikt vore det också kanon om det blir gym och golfhall ute på Höja, lägger han till.
– Ett aktivitetscentrum, fina fastigheter med boendemöjlighet, vore grejer det!