Kansli

På vårt kansli får du information om allt som rör Karlstad GK, och vad som händer dag för dag på klubben. På kansliet träffar du klubbchef Sofia Strindholm och kansliansvarig Emelie Wallgren tillsammans med vår receptionspersonal.

På anslagstavlan utanför kansliet ser du alltid senaste informationen om vad som händer på banan. Det är till exempel dagens 18-hålsslinga, om det pågår något banarbete och eventuella tävlingar som medför startförbud på några slingor.

Inne i receptionen finns också en anslagstavla. Där kan du ta del av information från styrelse, kommittéer, kansli, tävlingsledning med flera.

Sen finns naturligtvis också all information om klubben och våra kommittéer här på vår hemsida.

Sofia Strindholm

Klubbchef