Imorgon, torsdag 18 april, öppnar vi Röd-slinga från kl.10:00!

Imorgon, torsdag 18 april, öppnar vi Röd-slinga från kl.10:00. Tiderna är bokningsbara på Min Golf från och med idag. Det är tidsbokning som gäller.

Vill ni spela mer än 9-hål så är även Solslingan öppen, eller så väljer ni att boka två tider på röd slinga som är den 9-håls slinga som kommer att hållas öppen under påskhelgen.

Så länge banan endast har 9-hål öppna så får alla medlemskategorier tillgång till banan. Så ni som inte är Guldmedlemmar kan också boka och kan bortse från den avgift som kommer upp vid bokningen.

Vintertemperaturen är ihärdig och vi har haft riktigt kalla nätter och morgnar. Senast i tisdags morse var det -7 grader på Höja. Detta gör att medeltemperaturen per dygn inte når de grader som krävs för att gräset ska växa och frodas på den nivå som behövs nu i starten av säsongen. Plantan är fortfarande skör, och tål inte slitage på samma sätt.

Om vi går ut och slår samt belastar banan nu när tillväxten inte är där än, så dör gräsplantan och vi får dras med skador resten av säsongen.

Vi har även fått stödså på några ställen efter vinterns skador och där behöver vi också få växtlighet och starkt gräs innan vi börjar att belasta plantan med spel.

Vi vill inget hellre än att tillgodose er efterfrågan om att dra igång säsongen och öppna banan, men vi är också måna om att ta rätt beslut ur ett långsiktigt perspektiv.

Banan är även öppen för gästspel.
9-hål 200 kr / 18-hål 300 kr
Golfbilsförbud gäller tillsvidare.

Vi återkommer med mer information om övriga slingor under nästa vecka!

Trevlig påsk & hoppas att vi ses på banan!