Avslutning Damgolf 2022!

Den 13 oktober avslutade vi säsongen i samband med årets sista tisdagstävling – Ullas tävling. Vädret var tyvärr inte med oss utan vi fick snabbt ställa om från Solslingan till TrackMan, digital inomhusgolf. Åh, vilken succé det blev!!!

Därefter träffades vi i restaurangen hos Abbe för en god bit mat och naturligtvis prisutdelning för hösten tävlingar inklusive årets seriespel.

Grattis till alla vinnare av årets samtliga tävlingar och seriespel. Vilket härligt gäng vi är och tack till er alla glada golfare för en härlig säsong.

Vi ses till våren om inte förr!

Malin, Karin, Ximena, Christine

Våravslutning onsdag 29 juni kl 18.00

Välkommen till damkväll med prisutdelning onsdag 29 juni kl 18.00 i klubbens restaurang.
Golfsäsongen är i full gång och den 29 juni har vi hunnit halvvägs i vårt tävlingsprogram.
Damkommittén arrangerar därmed en trevlig kväll i golfrestaurangen med en bit mat, prisutdelning av försommarens tävlingar och trevlig samvaro.
Vi har hittills genomfört tre företagssponsrade tävlingar vid sidan av damgolfens egna seriespel. Prisutdelning gäller för deltagare i tävlingar sponsrade av Röhnisch, ELON Richardson’s Karlstad samt COOP Värmland.
Vi kommer också att ha ett närvarolotteri, och ser därför väldigt gärna att alla ni andra också kommer så vi tillsammans kan ha en trevlig kväll.
Anmälan gör ni i Min golf under tävlingar senast söndag 26 juni kl 1200. I min golf väljer ni också meny:
1. Räksallad inkl måltidsdryck och kaffe
2. Kycklingsallad inkl måltidsdryck och kaffe
Pris: 99 kr (självkostnadspris för maten hos Abbe)
Anmälan bekräftas genom att swisha 99 kronor till damgolfens ekonomiansvarig Karin Forsberg på mobilnummer 070 001 83 40 senast 26 juni.
Kom ihåg att ange ditt namn!
Varmt välkommen!
Damkommittén

Ändring av tävling!

Nytt datum för Vårscramble.

På grund av att 18-hålsbanan inte har öppnat till den 17 maj gör vi några små justeringar i vårt tävlingsprogram. Vi vill gärna genomföra vår Vårscramble sponsrad av Röhnisch över 18 hål, därför senarelägger vi starten av den till den 24 maj (förutsatt att banan öppnat då).
OBS! Alla som anmält sig till Vårscramblen och övriga tävlingar behåller sina platser. Du behöver alltså INTE anmäla dig igen. Däremot – om det är så att du inte KAN delta den 24 maj, så ber vi er att avboka platsen så att de som finns på reservlistan får möjlighet att vara med.
Vi hoppas att ni förstår att vi får laga efter läge, och göra våra tävlingar så bra som möjligt för både er damer och våra sponsorer. Då vi tappar en veckas spel kommer även seriespelet att kortas till fem tillfällen där de tre bästa resultaten räknas inför finalspelet 11 september.
Hela det justerade tävlingsprogrammet kan ses i Min Golf och även på hemsidan. Gå in och titta!

Uppdaterad tävlingskalender damgolfen 2022

DatumTyp av tävling  Antal hålSponsor
17/5Vårscramble2-manna lag poängbogeyEget lag18 hålRöhnisch
31/5Seriespel 1/6Singel A- klass slaggolf / B-klass poängbogeyVSOP18 hålDamkommittén