Reception

Tidsbokning

Tidsbokning som gäller dagens 18-hålsbana, du kan boka alla tider mellan 06.00-20.00 måndag-söndag med reservation mellan kl.9-11 på lördagar för klubbens medlemmar. Varje medlem får på dessa tider ta med sig en gäst (dessa medlemstider mellan kl.9-11 på lördagar är bokningsbara 3 dagar innan).

Vid tidbokning måste du ange golf-id för alla spelare i bollen. Tidbokningen kommer vara öppen från måndagen 15/4 till och med söndagen 13/10. Man kan max ha 3 samtida bokningar per person i systemet varav 2 på helg.

På dagens 9-håls bana gäller bollränna.

Nytt för 2019 är vår Golfterminal. Här loggar du in med ditt golf-id och samma lösenord som på MinGolf. Du kan via terminalen boka in dig på 18-hålsbanan,registrera handicap, anmäla dig till tävling och ankomstregistrera din redan bokade starttid.

Vid frågor kontakta gärna kansliet, 054 86 63 53 eller info@karlstadgk.se

Anmälan

Kom ihåg att anmäla dig på kansliet eller via appen alt. Min Golf  i terminalen, senast 10 minuter före bokad tid. Gäller både 18-hålsbanan och 9-hålsbanan.

Om du får förhinder

Om du får förhinder och inte kan spela på den tid du bokat, måste du senast 2 timmar innan meddela det till tidsbokningen. Det gäller även om du bokat en 3- eller 4-boll och någon i bollen fått förhinder. För spel på Solslingan gäller bollränna om inte banan är reserverad för tävling eller annat arrangemang.

Ej avbokad eller ankomstregistrerad tid betraktas som ”NO SHOW” och följade avgifter faktureras: Medlemmar 100 kr och gäster 250 kr.

Boka här

Boka direkt här eller använd något av bokningssätten nedan.

Vi eftersträvar alltid 4-bollar och under de mest attraktiva tiderna förbehåller kansli och trivselvärdar sig rätten till att fylla upp samtliga starttider till 4-bollar.

Tidsbokning på nätet

Boka starttid via golf.se. Klicka här för att logga in på golf.se.

Ring vår tidsbokning

Du kan boka tid genom att ringa 054-86 63 53.

Tidsbokning på plats

Självklart går det även att boka tider på klubben. Välkommen in till oss i receptionen. Skulle det vara fullbokat kan du alltid lägga en boll i rännan för 9-hålsbanan eller Solslingan.