Reception

Tidsbokning

Tidsbokning gäller dagens 18-hålsbana. Du kan boka alla tider mellan 06.00-20.00 måndag-fredag. Lördag, söndag samt helgdagar mellan 08.00-11.00 är starttiderna bokningsbara endast för medlemmar och medlem med gäst (dessa tider är bokningsbara 3 dagar innan). Efter 11.00 lördag, söndag samt helgdag är starttiderna bokningsbara för alla. Vill du som medlem boka en tid tillsammans med en gäst lördag, söndag eller helgdag måste detta ske per telefon och då ringer du 054 86 63 53.

Vid tidbokning måste du ange golf-id för alla spelare i bollen. All övrig tid samt 9-hålsslingan gäller bollränna. Tidbokningen kommer vara öppen från måndagen 24/4 till och med söndagen 15/10.

Bokning kan göras 1 år innan önskad starttid av medlemmar och gäster på vardagar. Man kan max ha 3 samtida bokningar per person i systemet varav 2 på helg.

Anmälan

Kom ihåg att anmäla dig i kansliet eller via OnTag senast 10 minuter före bokad tid.

Om du får förhinder

Om du får förhinder och inte kan spela på den tid du bokat, måste du senast 2 timmar innan meddela det till tidsbokningen. Det gäller även om du bokat en 3- eller 4-boll och någon i bollen fått förhinder. För spel på 9-hålsbanan och Solslingan gäller bollränna om inte banan är reserverad för tävling eller annat arrangemang.

Ej avbokad eller ankomstregistrerad tid betraktas som ”NO SHOW” och följade avgifter faktureras: Medlemmar 100 kr och gäster 250 kr.

Boka här

Boka direkt här eller använd något av bokningssätten nedan.

Vi eftersträvar alltid 4-bollar och under de mest attraktiva tiderna förbehåller kansli och trivselvärdar sig rätten till att fylla upp samtliga starttider till 4-bollar.

Tidsbokning på nätet

Boka starttid via golf.se. Klicka här för att logga in på golf.se.

Ring vår tidsbokning

Du kan boka tid genom att ringa 054-86 63 53.

Tidsbokning på plats

Självklart går det även att boka tider på klubben. Välkommen in till oss i receptionen. Skulle det vara fullbokat kan du alltid lägga en boll i rännan för 9-hålsbanan eller Solslingan.