Reception

Tidsbokning

Tidsbokning gäller dagens 18-hålsbana. Du kan boka alla tider mellan 06.00-20.00 måndag-söndag med reservation mellan kl.9-11 på lördagar för klubbens medlemmar, varje medlem får på dessa tider ta med sig en gäst (dessa medlemstider mellan kl.9-11 på lördagar är bokningsbara 3 dagar innan).

Vid tidbokning måste du ange golf-id för alla spelare i bollen. All övrig tid samt 9-hålsslingan gäller bollränna. Tidbokningen kommer vara öppen från måndagen 24/4 till och med söndagen 15/10.

Bokning kan göras 1 år innan önskad starttid av medlemmar och gäster på vardagar. Man kan max ha 3 samtida bokningar per person i systemet varav 2 på helg.

Anmälan

Kom ihåg att anmäla dig i kansliet eller via OnTag senast 10 minuter före bokad tid.

Om du får förhinder

Om du får förhinder och inte kan spela på den tid du bokat, måste du senast 2 timmar innan meddela det till tidsbokningen. Det gäller även om du bokat en 3- eller 4-boll och någon i bollen fått förhinder. För spel på 9-hålsbanan och Solslingan gäller bollränna om inte banan är reserverad för tävling eller annat arrangemang.

Ej avbokad eller ankomstregistrerad tid betraktas som ”NO SHOW” och följade avgifter faktureras: Medlemmar 100 kr och gäster 250 kr.

Boka här

Boka direkt här eller använd något av bokningssätten nedan.

Vi eftersträvar alltid 4-bollar och under de mest attraktiva tiderna förbehåller kansli och trivselvärdar sig rätten till att fylla upp samtliga starttider till 4-bollar.

Tidsbokning på nätet

Boka starttid via golf.se. Klicka här för att logga in på golf.se.

Ring vår tidsbokning

Du kan boka tid genom att ringa 054-86 63 53.

Tidsbokning på plats

Självklart går det även att boka tider på klubben. Välkommen in till oss i receptionen. Skulle det vara fullbokat kan du alltid lägga en boll i rännan för 9-hålsbanan eller Solslingan.