Herrmaster och Herrgolfen 2020 färdigspelade

Herrmasters och Herrgolfen 2020 är nu färdigspelade!
Vinnare Herrmasters och suverän vinnare över säsongen:
  • Lennart Almqvist !!!
Övriga vinnare på Herrmasters:
  • Närmast hål Gul 3: Fredrik Wahlkvist 2.69m.
  • Närmast hål Röd 7: Olle stål 77 cm.
Resultat för dagen och totalen finns på resultatsajten för Herrgolfen.
Tack alla Herrgolfare som spelat i år !!!
Herrkommitén lämnar sina platser till förfogande. Anmäl till kansliet om ni är intresserade att ta över nästa år. Har ni frågor så så svara vi gärna. Mvh, Juha, Bengt och Micke
Resultat Herrgolfen 2020

Säsongsavslutning 2020

Nu närmar vi oss säsongsavslutningen av Herrgolfen. Några datum att hålla koll på:
– Söndag 16 aug. Sponsortävling med fina priser. Anmälan via GIT.
– 3st Torsdagar 20/8 -> 3/9. 9 hål på 9-hålslingan.
– Söndag 6 sep. Herrmasters. Anmälan via GIT.
Svinga lugnt, Herrkommittén.

Information om Herrgolfen är uppdaterad

Information om hur Herrgolfen kommer att spelas i år finns nedan beskrivet.

Anmälan till Herrgolfen sker vid anslagstavlan vid receptionen. Där finns även information hur Herrgolfen hanteras i år.

Betalning med swish och resultatrapportering skickas via mejl.

Herrgolfen startar torsdag 28/5

Torsdag den 28/5 drar Herrgolfen igång. Vi följer SGF och klubbens rekommendationer kring Corona vilket innebär att vi kommer göra lite korrigeringar kring anmälan och resultatrapporteringen för att minimera eventuell smittspridning bland alla inblandade.
Mer om detta kommer under veckan, med följande kommer att gälla:
  • Vi spelar Torsdagar och lottade tider är mellan 16:30 – 17:30. Lottning som vanligt 16:15 vid chippinggreen.
  • Självklart går det också att spela VSOP på torsdagar.
Så vässa formen och sprid budskapet till alla Herrgolfare att nu spelar vi igen.

Herrgolfen 2020

Välkomna alla Herrgolfare från när och fjärran!

Snart, snart, snart drar Herrgolfen 2020 igång. Knappt 2 månader till första start och vi startar som de flesta åren med Hemliga resan, söndagen den 3e Maj.

Sen är det fullt fart hela vägen fram till Herrmasters, söndagen den 6e September.

Spelprogrammet är på plats på hemsidan. Laddar ner och fyll kalendern med alla tävlingar. Notera extra noga Sponsorsöndagarna. 2 st till antalet och med extra fina sponsorpriser. 28 Juni och 16e Augusti bör redan nu noteras i kalendern.

Som vanligt har vi ett antal nyheter…men vi håller på dom ett litet tag till. Väl mött ute på klubben när vi drar igång.