Kick off 2017

lördag
10:45 - 15:00

Lördag 29 april startar vi utomhussäsongen med en härlig Kick off tillsammans på klubben! Mer information om tider för dagen kommer att läggas ut här på hemsidan. Alla juniorer, föräldrar och ledare är varmt välkomna!
Äntligen är utomhussäsongen här och vi startar med kick off lördag 29 april! I år kommer vi att få besök av Europamästarinnan i Longdriving, Jessica Wallström. Jessica kommer att hålla i en clinic på drivingrangen och alla juniorer kommer att få träna tillsamman med Jessica. Anna Dahlberg Söderström tillsammans med klubbens ledare ansvarar för dagen.
• Ingen föranmälan krävs, vi räknar med att alla kommer.
• Juniorerna kommer under dagen att tillhöra sin träningsgrupp tillsammans med gruppens ledare och föräldrar
• Samling klockan 10.45 vid grönytan vid restaurangen. Junioren går till den grupp som han/hon tillhör under säsongen (det kommer att vara skyltat)
• Vi startar med en clinic på drivingrangen klockan 11.00 med Jessica Wallström
• Klockan 12.00-15.00 genomför vi stationsträning där junioren tränar med sin träningsgrupp. Juniorer som tillhör Golfkul kommer att ha en kortare Kick off med clinic klockan 11.00 och efter det spelar juniorerna 50-banan i Forehagen som avslutning.
• ICA Kvantum Välsviken bjuder på korv med bröd

Karlstad GK