Träningstider för juniorer

I filen nedan kan du se träningstiderna för utomhussäsongen: Träningstider 2019 juniorverksamhet 17-20 juni genomför vi sommarläger på klubben (separat anmälan till lägret kan du göra via receptionen. Mer info tillkommer). Vecka 26-32 genomför vi sommarlovsträning varje tisdag, onsdag och torsdag. Separat information tillkommer

Grönt kort kurs för barn mellan 8-12 år!

De juniorer som ingår i våra träningsgrupper men som ännu inte klarat sitt gröna kort erbjuds medverkan utan extra kostnad. Anmälan till denna kurs sker till: Om du är ny junior skickar du ett mail till Felix och anger kontaktuppgifter samt personnummer. Om du medverkar i träning skickar du ett mail till Felix om önskemål … Fortsätt läsa Grönt kort kurs för barn mellan 8-12 år!

Vill du sommarjobba hos oss?

Går du ditt första eller andra år på gymnasiet och söker ett sommarjobb med golf? Hos oss på Karlstad Golfklubb finns det möjlighet, att via Karlstad kommun, få jobba med oss under sommaren. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att ta hand om golfspelande ungdomar som vill utvecklas i golf. Vi vill att du själv … Fortsätt läsa Vill du sommarjobba hos oss?

Här hittar du vad som är på gång för junior och elit.