Spela på Karlstad GK

Välkommen till en mästerskapsbana i Karlstad.
Vi hoppas du får en utmanande och trevlig golfdag här hos oss på Karlstad GK. Vi erbjuder 27 hål + korthålsbanan Solslingan.

Greenfee betalar du antingen för spel på dagens 18-hålsslinga, dagens 9-hålsslinga eller för spel på Solslingan. För 18-hålsbanan gäller tidsbokning och för 9-hålsslingan och Solslingan är det alltid bollränna. När du betalat greenfee har du också tillgång till våra träningsområden Enebacken, pitching-green och övningsgreen.

I omklädningsrummen finns naturligtvis både dusch och bastu. Våra greenfeegäster kan dessutom hämta en handduk i receptionen.

Restaurangen serverar både dagens lunch och á lá carte. Och när du varvar efter nio hål får du inte missa kiosken med varmkorv och fika.

Här hittar du lokala regler för Karlstad GK.

OBS! Kontrollera alltid lokala regler på klubben inför tävling. Informationen på klubben gäller om det skulle skilja mellan hemsidans och klubbens versioner.

Tidsbokning

Boka via internet, telefon eller på plats.

Greenfee

Missa inte våra greenfeesamarbeten med andra klubbar.

Banan

Läs mer om banan och kolla på filmerna som tar dig på en tur runt slingorna.

Tävling

Tävla

Program, regler och avgifter för att tävla på Karlstad GK.

Spela

Slopekalkylator

Hur många slag behöver du?

Hyr här

Golfbil, golfvagn och husvagn/husbilsparkering.

Karlstad

Boende & greenfeepaket

Besök Karlstad och bo på hotell eller hyr en husvagns- eller husbilsparkering.