Medlemskap Stig Dahlén
Foto: Stig Dahlén

Medlemskap

Välkommen att bli medlem på Karlstad GK – Värmlands största golfanläggning. Vi har ingen kö, och det krävs varken medlemslån, obligationer eller inträdesavgift och årsavgiften kan du betala med autogiro. Här finns 27 hål + 9 hål på Solslingan, en unik korthålsbana. Du har dessutom tillgång till Enebacken, ett mycket bra träningsområde med konstgräsgreen, bunker och ett träningsfält för de korta slagen. Naturligtvis finns även en stor drivingrange med några utslagsplatser under tak, puttinggreen och chippinggreen. Det finns två träningsstudios med all nödvändig teknisk utrustning för att analysera din sving och en studio för utprovning av klubbor. I restaurangen väntar dig både dagens lunch och à la carte, och vill du konferera finns två bra konferensrum en våning upp. Sist, men verkligen inte minst, har vi en av Sveriges största golfshops on course med Golfstores Flagship Store & Studio. Vilka greenfeesamarbeten och andra förmåner du har tillgång till som medlem, hittar du under Medlemsförmåner här på hemsidan.

Årsavgifter 2017

Medlemskap på Solslingan

Solslingan Med obligation 2 950 kr

Solslingan Utan obligation 3 850 kr

Endast städavgift på 300 kr tillkommer om du är 15 år eller äldre. Avgiften får du tillbaka om du gör ett arbetspass på en av våra ”städdagar”.

Våra övriga priser

Medlemsavgift Utan spelrätt 500 kr

Kapitalinsats senior Med obligation 12 000 kr

Bagplats Liten 250 kr/person och år

Bagplats Stor 500 kr/person och år

Medlemskategorier

Fullvärdig medlem med alla förmåner. Förmånliga bokningsregler till attraktiva speltider, greenfeesamarbeten med samarbetsklubbar och en NY gästgreenfee. Man kan obegränsat under året bjuda med sig 1 gäst i bollen (samma bokningsnummer) som då får en rabatt på greenfeen vardagar under högsäsong betalar gästen 330 kronor och under helg eller röda vardagar 380 kronor. Läs mer under Medlemsförmåner vad som ingår i medlemskapet.

Spel på banan vardagar före kl. 15.00. Önskar du spela under andra tider betalar du Värmlandsgreenfee för 18 hål. Du spelar fritt på Solslingan och dagens 9-håls slinga alla dagar oavsett tid. Som Silvermedlem får du inte starta rond från tee 1 på röd, blå eller gul slinga efter 15.00. Har du startat ronden från tee 1 innan 15.00 får du naturligtvis fullfölja den, även om klockan passerar 15.00.

Fritt spel på dagens 9-hålsslinga och Solslingan alla dagar, oavsett tid. Vill du  spela 18 eller 27 hål betalar du Värmlandsgreenfee.

Fritt spel på Solslingan. För spel 18 eller 27 hål betalar du Värmlandsgreenfee. För spel på 9-hålsslingan betalar du 9-hålsgreenfee.

Fullvärdig medlem med alla förmåner.

Kallades tidigare för ”Passiv medlem” och innebär att du behåller ditt medlemskap i Karlstad GK.

Anhållan om medlemskap i Karlstad GK

Personnummer*