Autogiro

Som medlem i Karlstad Golfklubb kan du dela upp betalningen av årsavgiften med Autogiro. Det enda som tillkommer är en administrativ kostnad på 25 kr/mån. Om du har frågor om autogiro är det bara att kontakta oss på kansliet, så hjälper vi dig.

Du fyller i en digital ansökan, godkänner villkoren för autogiro och skickar sedan in en utskriven blankett till oss. Det enda kravet är att det angivna kontot är kopplat till ditt personnummer.

Gör så här:

1. Logga in i Min Golf, gå in under mina avgifter och gör en ansökan för de avgifter du vill betala via autogiro: www.golf.se.
  2. När din ansökan är kontrollerad hos din bank meddelas du direkt via e-post och en bifogad blankett ska fyllas i och skickas in till oss för att ditt autogiro ska kunna aktiveras.

Vid eventuella felaktigheter bör du logga in snarast och ändra din ansökan så den kan skickas för ny kontroll. Även du som inte har tillgång till internet kan ansöka om autogiro, vi på kansliet hjälper dig.