Vad söker du?

Skriv något och tryck enter.

Vinnare av veckans lotteri!

Nu har det blivit dags att utse vinnarna till lotteriet som har pågått under veckan. Stort grattis till vinnarna med lottnummer 2 (prickig serie) och lottnummer 75 (grön serie), ni har nu vunnit varsin resa till La Finca Golf & Spa Resort i Spanien tillsammans med Golf & Culture den 10-17 oktober med direktflyg från Karlstad Airport.

Är det just DU som står som en av de lyckliga vinnarna så får du gärna komma in till receptionen med den vinnande lotten så fortsätter vi resan därifrån. Stort grattis ännu en gång!

Vinnaren av FBKs säsongskort

I måndags på FBK masters så kunde man bli vinnare av ett säsongskort till alla FBKs hemma matcher. Vinnaren av detta fina pris kan kontakta receptionen för vidare information på 054-86 63 53 eller info@karlstadgk.se. Stort grattis!

Slingdragning 2017

För att ni ska ha möjlighet att se hur slingdragningen är planerad resterande delen av den här säsongen så ser ni schemat här nedan:

17 juli-6 aug Röd-Blå

7 aug-20 aug Gul-Blå

21 aug-3 sep Röd-Blå

4 sep-17 sep Gul-Röd

18 sep-1 okt Röd-Blå

2 okt-tills banan stängs Gul-Blå

Vi reserverar oss för ev. ändringar då detta schema endast är preliminärt.

2 stycken SM guld på mindre än en vecka!

Det är med glädje vi kan säga att vi har 2 (!) stycken SM vinnare på våran klubb. Matilda Jonsson som blir 14 år i år samt Ulf Sundberg som blev 70 år tidigare i år. Bredden som finns här på klubben med alla duktiga juniorer samt seniorer är vi oerhört stolta över och tacksamma för att de representerar klubben. Läs gärna om Matilda här.

Ett stort grattis till dem båda!

Nu håller vi tummarna för att det går lika bra för herr- och damlaget som nästa vecka skall spela Lag-SM

Bryggolf 1 Juli

Ni kommer väl ihåg att det på lördag är dags för Bryggolfen. Klockan 19:00 är det middag och prisutdelning på Ankdammen. Anmälan och betalning görs i kansliet på lördag.

BEVATTNING

För er kännedom:
Ikväll kl. 21 drar vi igång bevattningen på samtliga slingor då gräset är väldigt torrt.
Imorgon från kl.11 kommer vi att på samtliga slingor gå ut och vattna greenerna i ca 5 min per hål. Detta för att kyla av greenerna då det är väldigt torrt. Det kommer att finnas banpersonal på plats vid den green som bevattnas.
Har ni frågor eller funderingar kring detta får ni gärna kontakta oss!

Bryggolf 10 juni

Stort tack till alla som deltog under lördagens bryggolf den 10 juni. Kvällen bjöd på strålande väder, fin golf och mycket god mat på Ankdammen. Ett stort grattis säger vi till kvällens vinnare Mats Larsson och Marja Egerling!

Vi ses till nästa bryggolf som äger rum den 1 juli!

Bryggolfen 2017!

Lördagen 10 Juni är årets första bryggolf.
En mycket trevlig tävling med ett härligt avslut på kvällen!

På bilden nedan finns mer information om sommarens bryggolf.

Banarbete på måndagar

Nytt för i år är att på måndagar är våra slingor (röd, gul och blå) stängda från väldig tidig morgon fram till ca kl. 08:00 då banpersonalen utför olika typer av arbeten på banan. Vi hoppas ni har förståelse för detta.

Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna in till oss på kansliet!