Vad söker du?

Skriv något och tryck enter.

HIO/Eagle tävling 2019 sponsrad av Lecab i Karlstad

I några år på rad har Lecab bil i Karlstad varit med och sponsrat en HIO/Eagle tävling och konceptet är tillbaka även i år. Tävlingen kvalificeras man till om man under säsongen gör en HIO eller Eagle på något av anläggningens golfhål.

Är man med och deltar i tävlingen som spelas den 4 oktober på Karlstad GK så är man med i utlottningen av ETT ÅRS LEASING av den fantastiska bilen på bilderna nedan (en Volkswagen T-Cross).

Kom ihåg att anmäla din HIO eller Eagle till oss i receptionen så vi kan anmäla dig till tävlingen, så du kan vara med i utlottningen av bilen (ta med ett ifyllt scorekort från din golfrunda med markör)!

Viktig information – Bollrännan!

Efter en månads testperiod med den digitala bollrännan så väljer vi att gå tillbaka till den fysiska, likt det var innan. Under denna period så har det uppstått alltför många tekniska problem, som vi tyvärr har fått besked om att de inte kan åtgärda inom en snar framtid. Därav beslutet att gå tillbaka till det traditionella sättet att lägga bollar i rännan som är placerade vid 1:a teet på 9-håls slingan.

Även om fördelarna är många med en digital bollränna, så hoppas vi på att detta blir den bästa lösningen för oss alla framöver!

Terminalen kommer att finnas kvar och du som golfare kan använda terminalen till följande:

• Boka starttid på 18-hålsbanan
  • Betala greenfee
  • Ankomstregistrera dig och få ditt scorekort
  • Tävlingsanmälan
  • Registrera handicap

Du loggar in med ditt golf-id och lösenord som du använder på golf.se (min golf). Du som har ditt medlemskort kvar kan använda det för inloggning.

Har du frågor eller funderingar så kontakta gärna kansliet.
Tack för ert tålamod, nu ser vi fram emot säsongen & svinga lugnt!

Bästa Hälsningar – Kansliet, Karlstad GK

Regelutbildning för föräldrar

Vi på klubben är måna om att både juniorer och föräldrar ska känna sig bekväma i de nya golfreglerna som har införts denna säsong. Därför bjuder vi in till en utbildning i golfregler den 18 maj och alla föräldrar och anhöriga som är intresserade av att delta är varmt välkomna. Ni anmäler er till Fredrik (se information i bifogad fil) och erbjudandet ingår i juniorernas träningsavgift vilket innebär att utbildningen inte kostar något extra. Utbildningen är uppdelad efter barnens grupp/nivå – det är självklart skillnad på att vara förälder till ett barn i golfkul och ett barn i steg 2! (föräldrar i Steg 3 och Steg 4/5 kommer att erbjudas en separat utbildning anpassat för er).

Se bifogad fil för mer information.

Varmt välkomna!

Paketpris golflektioner med Christian!

Vi förlänger möjligheten att under maj månad, boka två st x 25 minuter lektioner med Christian samt få ett laddat rangekort med 15 hinkar för endast 995 kronor.

På tisdagar fortsätter även nyheten ”Lunchputtning” och varannan helg finns möjlighet till gruppträning med teman Drive och Chip tillsammans med Christian.

Vi erbjuder som vanligt privatlektioner, företagsträningar och spellektioner på banan. Kontakta tränarna eller kansli för mer info och bokning!

Välkomna!

Solslingan stängd i samband med Junior Kick off 5 maj

Söndag 5 maj har juniorer och ledare Kick off för utomhussäsongen och det kommer att vara mycket barn på klubben mellan klockan 10.00-13.00. Under denna tid kommer Solslingan att vara avstängd för spel. Det går givetvis bra att spela innan klockan 10.00 eller efter klockan 13.00 denna dag.

Övningsgreen på Enebacken och Forehagen kommer även att användas för träning under denna tid.

Banvandring och nya regler

Banvandringar och nya regler

Säsongen 2019 har kommit och med den de nya reglerna.

Utbildningskommittén erbjuder banvandringar med fokus på förändringar och nyheter följande datum:

Onsdag 24 april klockan 17:00

Söndag 28 april klockan 13:00

Onsdag 1 maj klockan 17:00

Söndag 5 maj klockan 13:00

Onsdag 8 maj klockan 17:00

Söndag 12 maj klockan 13:00

Samling utanför/framför kansliet. Medtag egen putter, wedge, driver, boll, greenlagare, markeringsknapp samt tre peggar.

Anmälan sker via bit.ly/banvandring

På fredag öppnar vi 18-hålsbanan.

På fredag, 26 april, kl. 11:30 öppnar vi Gul-slinga som då blir sista 9 på 18-hålsbanan. Tidsbokning gäller som tidigare.

Alla medlemskategorier måste boka sig på Röd-slinga och är man Silver- eller Bronsmedlem så bortser man från den avgift som kommer upp vid bokning.

Banan är även öppen för gästspel.
9-hål 200 kr / 18-hål 400 kr
Golfbilsförbud gäller tillsvidare.
Toaletterna är öppna och dricksvatten finns.

Vi återkommer med mer information om Blå-slinga längre fram!