Herrmaster 2019, anmälan är öppen

Endast anmälan via Git med första start kl 14.00. För att deltaga måste man ha minst 1p i Herrgolfen, dvs deltagit med resultat i en tävling under säsongen. Startfältet är begränsat till 48 spelare, vid överanmälan är det poäng i Herrgolfen som styr vilka som får vara med.
Startordning i tävlingen blir omvänd resultatordning omväxlande klassindelat. Dvs Ledarna i A-klassen går ut sist och ledarna i B-klassen går ut näst sist, osv.
Startavgift är 150kr och då ingår en matig macka och kaffe efter tävlingen.
Prisutdelningen kommer att ske direkt efter genomförd tävling och resultaten är inmatade.

Höstsäsong 2019

Nu drar Herrgolfens höstsäsong igång. Det innebär att vi bara spelar 9 hål kommande 4 torsdagar.
OBS! Dessa 9-hålstävlingar spelas på aktuell 18-hålsbana. Det är valfritt om man vill spela vidare 18 hål eller om man vill gå av efter 9 hål, men det är bara scoren för första 9 hål på 18-hålsbanan som ska registreras och lämnas in. Kom ihåg att ange golfid, nettoresultat och antal erhållna slag för 9 hål på scorekortet.
Detta innebär också att vi lottar som vanligt kl 16.15 och att VSOP kan gå ut när de vill. D.v.s. precis som vanligt.

Glöm inte att boka in och anmäl er till följande söndagar:
– 25e augusti Herrgolfen by BRL Electronics. Anmälan via Git.
– 8e september Herrmasters. Kommer snart i Git.

Halvtid & 3 klubbor + putter

Hej Glada Herrgolfare

Vi är väl ungefär halvtid i Herrgolf-säsongen med många deltagare i våra tävlingar vilket är mycket roligt. Tipsa gärna kompisar att vara med på Herrgolfen. Desto fler desto roligare:).

Torsdag vecka 27 & 29 är det ingen Herrgolf eftersom det är Femdagarsgolf och Golfveckan på dessa torsdagar.

Däremot är det Herrgolf söndagen den 7e. Då gäller 3 klubbor + putter. VSOP eller lottning kl 13.45. Starttider mellan 14-15.

Mer information hittar ni på dessa sidor och på Facebook: Herrgolf på Karlstad GK.

Väl mött ute på banan.

Hemlig resa 28/4

Hej alla golfare!
Vädret har varit mer gynnsamt för golfbanorna i år än i fjol, härligt!
Därför törs vi i Herrkommittén bjuda in alla herrar till en hemlig resa som går av stapeln söndagen den 28:e april.
Vi reser i chartrad buss klockan 07:30 från Karlstad GK, i bussen genomför vi tipstävling om resmål och samlar in betalningen och tävlingsavgiften. Vi lottar även bollarna på bussen.
Framme vid vår destination får vi kaffe och fralla. Ca 10:00 slår de första bollarna ut och efter 18 hål väntar en härlig lunch och prisutdelning!
Bussen tar ca 40 passagerare så det är först till kvarn som gäller.
Priset är 660:-/person och då ingår bussresa, kaffe med macka,lunch o greenfee.
Tävlingsavgiften är som vanligt 60:-

Anmälan senast 23/4 via e-mail till: bengt.forssten@trm.se
Kom ihåg: FÖRST TILL KVARN!
Herrkommittén
Bengt, Micke och Juha

Herrgolfen 2019

Tjohoo!!!!

Nu börjar det närma sig säsongstart för golfen. En del har säkert smygstartat utomlands eller hemmavid. Om inte är dags att ta fram och värma upp klubborna nu.

Herrgolfen drar igång med Hemlig resa söndagen den 28e April. Därefter drar (normala) Herrgolfen igång torsdagen den 9e Maj och fortsätter enligt spelprogrammet ända fram till Herrmasters söndagen den 8e September.

Vi fortsätter med förra årets framgångsrika koncept med bl.a. 2 sponsortävlingar och 2 lite annorlunda söndagstävlingar. Mer detaljer finns i spelprogrammet.

Är du ny Herrgolfare finns information på här på Herrkommitténs sidor. Instruktioner hur Herrgolfen spelas och statuter som beskriver regler och förutsättningar.

Väl mött ute på klubben,

Bengt, Juha & Micke