Snart börjar det!

Nu är vi nära säsongsstart!

Den 7 maj spelar vi vår första tävling – den traditionella vårscramblen med lottade tremannalag. Efter tävlingen sker prisutdelning och Abbe serverar något gott att äta! Du anmäler dig via Min golf och förtäringen ingår i tävlingsavgiften.

Vi har också satt ett sista anmälningsdatum för anmälan till matchcupen så att vi kan börja lotta matchspelen. Vi hoppas att vi får ihop 32 spelare. Sista dag för anmälan är den 10 maj och du anmäler dig till Anna Wall på golf.anna.wall@gmail.com

Den 26 maj spelar vi tävling tillsammans med herrarna. Det är en tävling som sponsras av Abacus och tävlingsformen är Fyrboll Bästboll i lottade mixpar.

Nu laddar vi inför en fantastisk säsong då vi ska spela vår allra bästa golf och träffa många nya golfdamer!

Välkommen!