Säsongstart

Vi är igång! 52 deltagare gav sig ut i kylan och spelade den traditionsenliga vårscramblen i 4-mannalag. Vädret var extremt kyligt – vilket numer också är en tradition vid damgolfpremiären. Det blev en jämn kamp över 9 hål och segrande lag vann med ett slags marginal. Tävlingens priser kom från Hemmakväll, Golfstore och Nolbridge. Och Abbe serverade goda räkmackor i restaurangen.

Många välbekanta deltagare i tävlingen men också en hel del nya. Vi hoppas se er alla mer under säsongen!

Vi påminner också om att anmäla er till Eclectic-tävlingen och matchcupen. Första Eclectic spelas den 14 maj. Sista dag för anmälan till matchcup är den 10 maj.

Nästa gång vi ses är det premiär för seriespelet! Väl mött då!

Uppladdning inför årets första tävling.

Dagens prisbord

Segrande laget – Kicki, Stina, Inger och Karin

2a plats – Anki, Ann-Britt, Kerstin och Peggy

3e plats – Ethel och Margareta B

Snart börjar det!

Nu är vi nära säsongsstart!

Den 7 maj spelar vi vår första tävling – den traditionella vårscramblen med lottade tremannalag. Efter tävlingen sker prisutdelning och Abbe serverar något gott att äta! Du anmäler dig via Min golf och förtäringen ingår i tävlingsavgiften.

Vi har också satt ett sista anmälningsdatum för anmälan till matchcupen så att vi kan börja lotta matchspelen. Vi hoppas att vi får ihop 32 spelare. Sista dag för anmälan är den 10 maj och du anmäler dig till Anna Wall på golf.anna.wall@gmail.com

Den 26 maj spelar vi tävling tillsammans med herrarna. Det är en tävling som sponsras av Abacus och tävlingsformen är Fyrboll Bästboll i lottade mixpar.

Nu laddar vi inför en fantastisk säsong då vi ska spela vår allra bästa golf och träffa många nya golfdamer!

Välkommen!

Regelprat och Yoga

Vi bjuder nu in till ett Regelprat igen.

Det blir onsdag 15 maj kl.17.30, vi håller på ca 1,5 timma. Vi håller till på övervåningen i klubbhuset.

Max 25 personer, så först till kvarn. Du anmäler dig genom att maila Kerstin Skog, kerstin.skog@telia.com eller Marie Salevik, marie.salevik@hotmail.com. Meddela också om du vill ha te/kaffe med eller utan smörgås, pris 45 kr med smörgås.

Vill även påminna om möjligheten till att prova yoga som är extra lämpad för golfande damer. Två tillfällen:

Lördag 4 maj 09.30 och söndag 12 maj 16.30

All info finner du i vårt inlägg på hemsidan den 17 april.

Du behöver anmäla dig senast 29 april resp. 7 maj till yogapassen.

Yoga för golfdamer

I samarbete med ACTIC kan vi nu erbjuda specialriktad yoga för golfare. En chans att prova på yoga och en möjlighet att få en bättre golfsving.

Det är Lotta Braunerhielm som är instruktör på ACTIC och golfare i Karlstad Golfklubb som ger alla damer i klubben detta erbjudande. Vi håller till på ACTIC Färjestad och börjar med att erbjuda två tillfällen, finns det intresse så kan det bli fler.

• Lördag 4 maj kl. 09.30
  • Söndag 12 maj kl.16.30

Varje pass är 55 minuter långt. Alla kan vara med, oavsett om du yogat tidigare eller ej.

Priset är 900 kr per pass, så priset per person beror på hur många som deltar vid varje tillfälle. Om du redan är medlem i ACTIC gäller ändå betalning, då detta specialpass inte ingår i det vanliga medlemsskapet.

Anmäl dig senast 29 april för passet den 4 maj och senast 7 maj för passet den 12 maj.

Du anmäler dig genom att skicka ditt namn, mailadress och mobilnummer till Marie Salevik i Damkommitten.

marie.salevik@hotmail.com