Ny Damkommitté på Karlstad golfklubb

Damkommittén har fått nya ledamöter!

Petra Knape och Jeanette Montgomery fortsätter in i den nya Damkommittén. Vi hälsar Marie Salevik, Anna Wall och Kerstin Skog välkomna in i vår kommitté.

Vi har haft vårt första möte och därmed börjat diskussion om hur vårt arbete ska se ut framöver. Vi kommer att skicka ut en enkät där du som medlem får vara med och tycka till om olika områden, vilket dessutom kommer att ligga som grund för det framtida utvecklingsarbetet.

Vi vill att både nya och nuvarande damer ska trivas och ha en njutbar upplevelse både på klubben och ute på banan.

Gökottegolf 6 juni 2017

Arla morgonstund var det när många gul/blå-klädda golfdamer träffades kl.06.30.

Damkommittén bjöd på lite bubbel i glasen och tilltugg innan starten gick kl.07.00.

Vi hade en fantastisk morgon och förmiddag som avslutades i solen med prisutdelning.

Ny golfsäsong för våra damer!

Golf

Vi i Damkommittén hälsar er alla välkomna till ett nytt golfår 2017!

Än så länge får vi invänta de varma somrarna och de sköna kvällarna! Men det är inte så långt kvar…..

Damkommittén håller på att planera in årets verksamheter och vi har fått ytterligare en ledamot i vår kommitté. Vi hälsar Petra Knape välkommen!

Inom kort kommer vi att lägga ut årets tävlingsprogram och inbjudan till Vårfesten skickas ut.

Håll ögonen öppna!

/ Damkommittén