Femdagars finalerna

Under veckan så hade totalt 103 par kvalificerat sig till parklasserna. Torsdagens finalspel bjöd på fint väder och det var tappra spelare som orkade spela sista dagens spel över 27 hål. Segrade i A-klassen gjorde Rigmor Stenwreth och Ulf Sundberg och i B-klassen vann Majvor Johansson och Bror Johansson.

PÅ fredagen var det dags för singelspelarna att gästa oss efter att ha spelat på olika banor runt om i Värmland under kvaldagarna. Även fredagen bjöd på strålande väder vilket vi är otroligt tacksamma för.
I A-klassen kvalificerade sig 51 spelare, B-klassen 47 stycken och i C-klassen 49 stycken. De spelade finalen precis som par klassen över 27 hål. Segrade gjorde Leif Reinholtz, Magnus Millberg och Malin Nyqvist.

Vi är glada för att i år få arrangera femdagars finalen tillsammans med Leif Jurefalk och Sune Moberg. Vi tackar för i år och hoppas på att det blir fler år framöver.

Övriga resultat finner ni om ni loggar in på ”Min golf” och tävlingar. Ändra datum till den 2/7 till 6/7 och sök på avancerad sökning ”Femdagars 2018”. Klickar ni på en klass så kommer deltävlingens resultat upp sedan finns det en flik som heter ”Order of Merit” och där finner ni totalresultatet.