Lotteri från Pros Prize by Golfstore Karlstad

I torsdags sålde Björn och Robert lotter där man hade möjlighet att vinna otroligt fina priser.

Vinnare av dessa kommer här nedan.

Järnset från Cobra Rosa/randig lott D 29

Cobra Hybrid Blå/prickig E 82

ProV1 bollar Dan Kortzon

Odyssey putter grön/randig B 24 samt blå/randig B 96

Priserna finns att hämta upp i shopen mot uppvisande av lott!

OBS, Sista dagen! Medlemserbjudande – greenfee

Nu har vi ett riktigt bra erbjudande för dig som är medlem i Karlstad GK och vill bjuda med en god vän eller liknande på en golfrunda.

Innan 31 juli 2018 så har du chansen att köpa greenfeebiljetter till kraftigt reducerat pris: Styckepriset är 300kr/st (ordinarie 530kr) och vid köp av 10 st så betalar man endast 2500kr.

Biljetterna gäller endast under säsongen 2018, och det finns 100 biljetter till förfogande. Det är först till kvarn som gäller!

Hjärtligt välkomna!

Fira golfveckans pristagare tillsammans på fredag!

I samband med Karlstad Grand Final på fredag genomför vi en gemensam prisutdelning för hela veckans tävlingar(undantag tisdag).

Prisutdelningen kommer att vara ca 18:00 och från kl 16.30 så erbjuder vi trevligt häng i restaurangen.

Karlstad Golfkrog har tagit fram ett supererbjudande där ni kan beställa antingen en Baconburgare eller Caesarsallad med ett glas cava/vin/öl för endast 150 kr.

För att vi skall ha lite koll på hur många som vill äta så ber vi att ni mailar in antal matgäster till info@karlstadgk.se innan 12.00 på fredag.

 

Hoppas att få se många utav er, Pristagare som icke Pristagare.

Välkomna!

Femdagars finalerna

Under veckan så hade totalt 103 par kvalificerat sig till parklasserna. Torsdagens finalspel bjöd på fint väder och det var tappra spelare som orkade spela sista dagens spel över 27 hål. Segrade i A-klassen gjorde Rigmor Stenwreth och Ulf Sundberg och i B-klassen vann Majvor Johansson och Bror Johansson.

PÅ fredagen var det dags för singelspelarna att gästa oss efter att ha spelat på olika banor runt om i Värmland under kvaldagarna. Även fredagen bjöd på strålande väder vilket vi är otroligt tacksamma för.
I A-klassen kvalificerade sig 51 spelare, B-klassen 47 stycken och i C-klassen 49 stycken. De spelade finalen precis som par klassen över 27 hål. Segrade gjorde Leif Reinholtz, Magnus Millberg och Malin Nyqvist.

Vi är glada för att i år få arrangera femdagars finalen tillsammans med Leif Jurefalk och Sune Moberg. Vi tackar för i år och hoppas på att det blir fler år framöver.

Övriga resultat finner ni om ni loggar in på ”Min golf” och tävlingar. Ändra datum till den 2/7 till 6/7 och sök på avancerad sökning ”Femdagars 2018”. Klickar ni på en klass så kommer deltävlingens resultat upp sedan finns det en flik som heter ”Order of Merit” och där finner ni totalresultatet.